sokhit3sokhit2jonathan
Sök hit
Om du vill att ditt barn ska börja i F1:an på Viby kontaktar ni oss via mail, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. .
Vi behöver barnets namn och födelsedatum samt adress och målsmänns kontaktuppgifter.

Ett barn vars äldre syskon redan är elev på Viby, har förtur. Så även tidigare Viby-elever som provat att byta skola och vill komma tillbaka i mån om plats.

Samma kösystem gäller om en elev vill byta till en högre årskurs i Viby friskola.

Det är möjligt att byta till vår skola mitt under ett läsår.

Varje år har Norrtälje kommun en officiell skolvalsprocess som gäller elever som ska börja i förskolan (F1) eller val till årskurs 7. Det är viktigt för er som söker till Viby friskola gör ert val till oss den vägen.

SparaSparaSpara