undervisning1undervisning2undervisning3 ny2

Undervisning
På Viby utgår vi från skolverkets kursplan i all undervisning. Lärarna utformar lokala pedagogiska planeringar (LPP:er) med fokus på det kursplanen kallar centralt innehåll i varje ämne, samt målen för vad varje elev ska uppnå för olika betygsgrad.

Ett skriftligt omdöme ges för varje elev, som delges på utvecklingssamtalen varje termin. Utifrån dessa formar man en individuell utvecklingsplan (IUP) som i sin tur påverkar lärarens följande LPP. Det är en cirkulär process där vi strävar efter största möjliga kunskapsutveckling hos eleverna.

Här hittar du svensk läroplan för grundskolan, förskoleklassen och fritidshemmet!